İstanbul’da doğup büyümüş olan Av. Kübra Akpınar lise öğrenimini Çapa Fen Lisesinde (Çapa Anadolu Öğretmen Lisesi) görmüş olup tam bursla girmiş olduğu Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesinden onur öğrencisi olarak mezun olmuştur. Halihazırda İstanbul Üniversitesinde Uluslararası Ticaret Ve Lojistik Yönetimi eğitimi alan Av. Kübra Akpınar, kendini geliştirmenin ve öğrenmenin bir ömür ilerletilmesi gerektiğine inanmaktadır. Öğrencilik hayatında; Almanya’da bulunan Göttingen Üniversitesi ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesinde ceza hukuku alanında çeşitli tebliğler de bulunmuş olup gerek üniversite hayatında gerek staj hayatında aktif olarak çalışmış, birçok farklı büroda hukukun farklı alanlarını deneyimleme şansına sahip olmuştur.

Av. Kübra Akpınar’ın kendi adında kurmuş olduğu Hukuk ve Danışmanlık Bürosu, kapsamlı hukuksal danışmanlık hizmetleriyle beraber;

Aile Hukuku, İş Hukuku, Ceza Hukuku, Tüketici Hukuku, İcra-İflas Hukuku, Miras Hukuku, Tazminat Hukuku, Sözleşmeler Hukuku, Sağlık Hukuku ve Gayrimenkul Hukuku dahil olmak üzere geniş bir çalışma alanında faaliyet göstermektedir.

Danışanlarımız için oldukça karmaşık olan konuları mümkün olduğunca basitleştirerek, pratik, gerçekçi ve yaratıcı çözümler üretmek, öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Büromuzun en temel prensibi müvekkillerine karşı her zaman şeffaf olmak ve her gelişmeden zamanında haberdar etmektir.

Hukuki problemlere en hızlı sürede ve doğru şekilde ulaşılması oldukça önemli iken danışanın/müvekkilin problemi hakkında araştırmalarımıza hukuk bürosuna geldiği aynı gün içinde başlanmakta, titiz ve detaylı bir hazırlık süreci sonunda uygun hukuki süreçler başlatılmaktadır.

Bir evrensel kanun vardır… Bu adalet kanunudur. Adalet bir milletin hukukunun temel taşıdır.

Alexis de Tocqueville